top of page
Yazarın fotoğrafıbigdaysmedya

The Body Shop’tan en özel yılbaşı setleri

Bu yıl da geleneğini bozmayan The Body Shop, her bütçeye hitap eden ürünleriyle, yeni yılı coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor.

Her yaşa ve cilt tipine uygun geliştirdiği ürünleriyle tüm ihtiyaçlara yanıt veren ikonik aktivist güzellik markası The Body Shop’un sürdürülebilir ambalajları ve yepyeni içerikleri ile muhteşem bir yıl sizi bekliyor.



Yeni yılı hediyelerle karşılamaktan daha büyük bir sevinç yok! Kurulduğu günden bu yana, daha adil ve daha güzel bir dünya için çalışan The Body Shop, yılbaşına özel hazırladığı hediye koleksiyonunu sunuyor. Bu yılki kadroda The Vegan Society tarafından tescilli, Yerel Adil Ticaret programı ile üretilmiş, geri dönüştürülebilir, doğa dostu setler yer alıyor. The Body Shop'un yeni yıl hediyeleri serisinde, Çay Ağacı Serisi’nden Body Butter Koleksiyonu Hediye Seti’ne kadar, her bedeni tepeden tırnağa şımartacak hediyeler mevcut.

Daha yeşil bir dünya

Plastiğe alternatif olarak sürdürülebilir materyaller ile banyo ve vücut ürünleri yelpazesini genişleten marka, geri dönüştürülebilir ve doğa dostu ürünleri ile siz kullanıcılarını bekliyor. Rami bitkisinden yapılan banyo lifleri, 1.8 milyon plastik su şişesiyle eşdeğer, 50 tondan fazla, plastik tasarrufu sağlayarak her zamankinden daha sürdürülebilir haliyle, yılbaşı setlerinin içerisindeki yerini aldı.

Yeni yıl raflarında shea yağı

Ganalı kadınların cildini kuru Sahra rüzgarlarından korumalarına yardımcı olmak için nesillerdir kullandığı shea yağının, zengin dokusu ve yüksek yağ içeriği ile ciltte yoğun bir nemlendirme sağladığını biliyor muydunuz? İçerisinde Duş Jeli, Shea Body Butter, Shea El Kremi, Shea Sabun ve geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış mini banyo lifi bulunan Shea 5’li Vücut ve El Bakım Hediye Seti, yeni yıl raflarında sizleri bekliyor.

Nemlendirici etkisiyle bilinen shea yağı içeriğiyle Shea Duş Kremi ve Shea Body Butter ‘ın bulunduğu Shea 2’li Vücut Bakım Hediye Seti de yeni yılda sevdiklerinizi mutlu etmek için önerilen hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Moringa ile ruhunuzu dinlendirin

Moringa çiçeklerinin muhteşem kokusu ve besleyici özelliklerini kusursuzca taşıyan The Body Shop’un Moringa Serisi ile taşınmaya hazır olun! Doğal özlerin eşsiz formüllerle bir araya geldiği Moringa Duş Jeli, Moringa Budy Butter, Moringa Body Mist, Moringa El Kremi, Moringa Sabun ürünlerinin yer aldığı Moringa 6’lı Vücut ve El Bakım Hediye Seti, muhteşem özellikleriyle hem bedeninize hem de ruhunuza işleyecek.

Dünyanızı yasemin ve zambak notaları sarsın

Bir parfümün çok ötesinde konumlanan White Musk serisi, The Body Shop için özel olarak harmanlanmış ilk cruelty-free misk içeriğiyle, koku endüstrisinde bir dönüm noktasını temsil ediyor. Yasemin ve zambak notaları ile üzerinize yalnızca çiçek esintilerini değil, oldukça güçlü bir özgüven püskürttüğünüz White Musk, aynı zamanda kendine, kendini sevdirme gücüne de sahip. Bu eşsiz kokunun yıldız olduğu, yılbaşına özel hazırlanan White Musk 4’lü Hediye Seti’nde, White Musk Duş Jeli, White Musk Vücut Losyonu, White Musk Eau De Toilette ve White Musk Roll-on Parfüm Yağı da bulunuyor.

Cildiniz neme doysun

Hızlı emilen yapısı sayesinde ellerinizin günlük nem ihtiyacını karşılamak için ideal 6’lı El Kremi Hediye Seti de yılbaşı hediye setleri arasında yer alıyor. İçerisinde British Rose, Moringa, Shea, Mango, Strawberry ve Almond & Milk Honey aromalarının bulunduğu, günlük kullanımda hafif yapısı ile elleri yumuşatarak cildi dış etkenlerden korumaya yardımcı olan bu seri, hafif jel yapısı ile cildin nem ihtiyacını karşılar. The Body Shop’un yılbaşına özel hazırladığı bu paketi, ister set halinde isterseniz ayrı ayrı, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Dışarıda bir gece, hiç bu kadar çekici olmamıştı!

En parlak ürünleri bile gölgede bırakacak makyaj malzemesi serisi, vegan makyaj fırçaları ve birbirinden kullanışlı ürünler, The Body Shop raflarında siz kullanıcılarını bekliyor.

Yeni yıl gecesi partiye katılacak makyaj tutkunları için ise, The Body Shop’un %93 oranında doğal kökenli içeriklerden yapılmış, kirpikleri kalınlaştırmaya ve belirginleştirmeye yardımcı ürünü Happy Go Lash Maskara ile harikalar yaratmaya hazır olun. Esnek yapısı ve kullanışlı sünger ucu, zahmetsiz bir göz makyajı yapmanıza yardımcı olacak. Makyajınızı çıkarmak istediğinizde ise, Camomile Temizleme Yağı ile cildinizi nazikçe temizleyebilirsiniz.

Dünyanın dört bir köşesinden topladığı en kaliteli içerikleri, tecrübe ve özenle harmanlayarak sunan The Body Shop, dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek adına çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

Shea 5’li Vücut ve El Bakım Hediye Seti 399,90 TL.

Duş Jeli 250ml

Shea Body Butter 50ml

Shea El Kremi 30ml

Shea Sabun 100g

Mini banyo lifi

Moringa 6’lı Vücut ve El Bakım Hediye Seti 549,90 TL.

Moringa Duş Jeli 250 ml

Moringa Budy Butter 200 ml

Moringa Body Mist 100 ml

Moringa El Kremi 30 ml

Moringa Sabun 100 g

Shea 2’li Vücut Bakım Hediye Seti 129,90 TL.

Shea Duş Kremi 60 ml

Shea Body Butter 50 ml

White Musk 4’lü Hediye Seti 829,90 TL.

White Musk Duş Jeli 250 ml

White Mush Vücut Losyonu 250 ml

White Musk Eau De Toilette 60 ml

White Musk Roll-on Parfüm Yağı 8.5 ml

6’lı El Kremi Hediye Seti 399,90 TL.

British Rose 30 ml

Moringa 30 ml

Shea 30 ml

Mango 30 ml

17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page