top of page
Yazarın fotoğrafıbigdaysmedya

DEVLER ORMANDA SERGİSİ

Mucizelere inanır mısınız ?

Evetse, sizi Devlerin Büyülü Dünyasına davet ediyoruz.


Çünkü "Devler Ormanda" sizleri bekliyor !


Toplamda 5 metre yüksekliğe ulaşan 30'dan fazla animatronik figürun yer aldığı, dünyaca ünlü ‘’Devler Ormanda’’ sergisi 30 Ağustos'tan itibaren Life Park İstanbul’da ziyarete açılacak. İyi ve kötü devlerin yanı sıra; Sisler Vadisi efsanesindeki peri masalı karakterleri ve Grojut adında bir asiden oluşan serginin ana karakterlerine, ülkemizin sevilen sanatçıları sesleriyle hayat verecek.


Ziyaretçiler sergiyi gezerken, hayırsever bir druid olan Mirold, orman korucusu Tidras ve Ormanın karalı Lord Gudurund'dan Devler Krallığı'nın hikayesini öğrenecek; isyancı Jung ve Jhrung'un düşüncelerine kulak verecekler. Bunun yanısıra, bazı karakterlerin 8 metreden uzun olması, ziyaretçilerin bu dev yaratıkların gücünü hissetmelerini ve bu özel karallığa hayran kalmalarını sağlayacak.


Ekim sonuna kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan sergide, minikler kadar anne babalar da unutulmadı. Büyülü bir ormanda dev masal kahramanları ile vakit geçirdikten sonra, birbirinden lezzetli yiyecek ve içeceklerinin sunulduğu Gastro Köy ziyaretçilere enfes lezzetler vaad ediyor. Ayrıca, el yapımı ürünlerin yer aldığı hediyelik eşya standları da keyifli vakit geçirmek için ideal.


Life Park’ın büyülü ortamında yaşayacağınız bu eşsiz buluşma için şimdiden yerinizi ayırtın !



‘’Bu, henüz Avrupa'da benzeri olmayan bir proje. Klasik sergilerden uzaklaşmak ve her ziyaretçinin parkımıza girer girmez içine çekilebileceği gerçek bir hikaye yaratmak istedik. Krallığın sivilleriyle tanışabilir veya Sis Vadisi'nden kötü Devlerle savaşarak bir kahraman gibi hissedebilirsiniz. Eminim memnun kalacaksınız!”


Denis Pogorelko - Serginin Direktörü

29 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page