top of page
Yazarın fotoğrafıbigdaysmedya

DETOKS MÜDAVİMLERİ BURAYA!

2020 yazında çok ünlü isimleri ve detoks müdavimlerini ağırlayan Vitalica Wellness, şimdiden daha sağlıklı, daha uzun ve daha güzel bir yaşam hedefleyenlerin ilk tercihi oldu. İşte, İstanbul Nişantaşı’nda bulunan Maçka Residence by Kempinski'deki ve dünyaca ünlü Bodrum’da bulunan Le Meridien Bodrum Beach Resort’taki 2 merkezinde hizmet sunan Vitalica Wellness’i dünyanın ve Türkiye’nin öncü wellness merkezi yapan özellikleri...



* Vitalica Wellness pandemi sürecinde aldığı önlemler ve geniş yaşam alanlarıyla dezenfeksiyonu ve sterilizasyonu zirveye taşıyor!

Vitalica Wellness Nişantaşı, sağlıklı yaşam için gereken tüm detayları barındıran ve periyodik olarak dezenfekte edilen 2.500 m2’lik alanda “size özel” wellness uygulamaları sunuyor. Vitalica Wellness Bodrum, 83.000 m2 alana yayılan Le Meridien Bodrum Beach Resort’un tamamı panoramik manzaralı oda, süit, villa ve rezidanslarında, maksimum düzeyde sağlıklı ve güvenli konaklama olanağı sağlıyor. Özel terapilerin uygulandığı kapalı alanların ve şifa veren mutfağıyla beslenme alışkanlıklarını değiştiren Vitalica Healing Restaurant’ın yanı sıra, tamamı dezenfekte edilen doğanın kalbindeki yoga, pilates, boot-camp alanlarını da kapsayan toplamda 10.000 m2’lik alanı, otelin kendine ait özel plajı, ücretsiz kullanıma açık kabanaları, deniz suyu ile doldurulan açık ve kapalı havuzları ile Vitalica Wellness pandemi sürecinin yıldızı oldu.

Turizm Bakanlığı, Marriott ve Ethica Pandemi Hastanesi COVID-19 önlemleri referans alınarak uygulanan yüksek seviyedeki dezenfeksiyon ve sterilizasyon önlemlerine vitalicawellnes.com/guvenlitatil adresinden ulaşabilirsiniz.

* Vitalica Wellness uyguladığı bağışıklık güçlendirici terapilerle pandemi sürecinde, misafirlerine çok özel destekler sunuyor!

Vitalica Wellness doktorları kişisel sorularınızı yanıtlıyor, bağışıklığınızı güçlendirmek için dünyanın seçkin merkezlerinde uygulanan “size özel” çözümler öneriyor.

Koronavirüse karşı alabilecekleri en büyük önlemin, sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yaşamak ve bağışıklık sistemlerini güçlendirmek olduğunu bilenler rotayı bu iki wellness cennetine çevirdi. Misafirler, Vitalica Wellness’ta ozon terapi, ozon sauna, infrared sauna, Nasayam (burun ve sinüs temizliği) ve “kişiye özel” bağışıklık destekleyici özel terapiler sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirdi.

*Vitalica Wellness’in programları uzman doktorlar tarafından geliştirildi!

Uzman doktorlar tarafından geliştirilen programlar yaşa, cinsiyete, anatomik yapıya ve beklentilere uygun olarak, kişiye özel çözümler sunan modüllerle sunuluyor. Programa başlamadan önce, program boyunca ve programın sonunda uygulanan hekim konsültasyonlarıyla programın faydaları maksimuma, olası kişisel riskler minimuma taşınıyor. Vitalica Wellness’da sadece, faydaları bilimsel olarak kanıtlanmış tedavilere ve uygulamalara yer var!

*Vitalica Wellness detoks programları “kişiye özel”...

Her bireyin “tek” ve “eşsiz” olduğu bilinciyle ‘’kişiye özel’’ olarak belirlenen zengin programlarıyla beklentilerin ötesinde “sağlıklı yaşam” hizmetleri sunan Vitalica Wellness’in geleneksel ve modern tıbbın en etkili uygulamalarını içeren detoks programları yoğun ilgi görüyor. Kişiye özel tıbbi destek, bireysel rehberlik, motivasyon görüşmeleri, sağlık atölyeleri, beslenme atölyeleri ve uzman eğitimleri, yaşam tarzında gerekli değişimleri yapabilmeye ve bu değişimi sürekli kılmaya hizmet ediyor.

*Vitalica Wellness, İstanbul’un kalbinde ama karmaşasından uzak Nişantaşı’ndaki merkezinde ve Bodrum’un büyülü doğasında, kelimenin tam anlamıyla bir “ruh detoksu” sağlıyor...

Rahatlamanız, stresten arınmanız ve sağlığınızı geliştirmeniz için tasarlanan Vitalica Wellness Nişantaşı, ruhsal dinginlik veren “zen” konseptiyle, pandemi döneminde daralan ruhları arındırmaya yetiyor!

Doğaya saygı gösterilerek tasarlanan, kristal berraklığındaki Ege Denizi’ne dokunan, zeytin, defne, palmiye, portakal, kumkat, limon gibi onlarca Akdeniz bitki türüyle kaplı yemyeşil bir yarımadayı kucaklayan Vitalica Wellness Bodrum’un yer aldığı otel, kendine ait 650 metrelik özel beyaz kum plajıyla fark yaratıyor. Bolca güneş ışığı alan, ferah ve zamanın ötesinde bir vizyonla tasarlanan kompleksin konforu, dünyanın en yüksek oksijen oranlarından birine sahip olan tertemiz havası ve mavinin şifa veren tonları, ruhu doğal olarak tazeliyor. Aromatik bitkilerin ve baharat bahçelerinin kokularıyla canlanan bu büyülü atmosfer enerjiyi artırıyor, bedeni ve ruhu şarj ediyor.

*Vitalica Wellness, sunduğu süperbesinlerle, hücresel bazda arınma sağlıyor, beslenme alışkanlıklarınızı değiştiriyor.

Vitalica Wellness felsefesinin temel taşlarından biri olan bütüncül ve kişiye özel yaklaşım, mutfağını da kapsıyor. Bu mutfakta, modern beslenme araştırmalarından ve geleneksel beslenme felsefelerinden edinilen bilgiler sentezleniyor, bu bilgiler menülere yansıyor. Her iki merkezde de bulunan Vitalica Healing Restaurant’larda, çok sağlıklı gıdaların da çok lezzetli olabildiği keşfediliyor. Merkezin “yemeğiniz ilacınız, ilacınız yemeğiniz olsun!” felsefesiyle, ömür boyu sürecek olan sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanılıyor.

Detaylı bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin: vitalicawellness.com

8 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page